Esiintyjät

Ruma

Juurevasta rnb-musiikista, sielukkaasta räpistä ja urbaanista popista vaikutteensa ammentava Ruma on poikkeuksellinen artisti kotimaisella musiikkikentällä. Hän tekee rohkeaa, tyylikästä trap soul -materiaalia maassa, jossa rnb ei ole vieläkään lyönyt kunnolla läpi. Artistinimellä, joka on ko. tyylilajin vastakohta.

Ruman debyyttialbumi ”Ruma Helsinki” julkaistiin Suomen Musiikin kautta keväällä 2018. Levyllä kuullaan siirappisten balladien sijaan myös tarinoita lähiöstä ja kappaleita kuten Tina Tönap, jolla käsitellään klubittamisen varjoisempaa puolta surullisine päihdeongelmineen. Pitkäsoitolla vierailee Ruman pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Kube ja Mäkki, Aida, Mariska sekä JXO:sta tutut Jere ja Ode.

Albumin modernista soundimaailmasta ovat vastuussa mm. Cheekille hittejä tehtaillut Millionaire Men -tuottajakaksikko, Aito G ja Koko kesä -tyylisten bängereiden takaa löytyvä Jay Kova sekä valtaosan biiteistä nikkaroinut dj / tuottaja Sweedy.

Vuonna 2019 ilmestyi puolestaan hyvää fiilistä tuova EP neljällä tuoreella biisillä ja lisää uutta musiikkia on tulossa. Esikoislevystään lähtien Ruma on ollut lähes joka viikonloppu rundaamassa ympäri Suomea eikä tahti hidastu tänäkään vuonna!

LVP

LVP ”Low Vice Price” on vuonna 2016 perustettu nelihenkinen englannin kielellä esiintyvä yhtye Savonlinnasta.

Yhtyeen jäseniin kuuluu rumpali Petri Melonen, kitaristi/laulaja Max Behm, kitaristi/ taustalaulaja Olli Hartikainen sekä basisti Olli Heiskanen.

LVP:n genrenä toimii rock / sleaze rock / hard rock.

Enemmän tietoa löydät bändin omilta facebook sivuilta, sekä biisejä voi kuunnella mm. Spotifystä ja Yutubesta.

Eero Alanko & Ottawat

Eero Alanko & Ottawat on savonlinnalainen viiden hengen coverbändi.

Settilistalta löytyy monipuolisesti suomalaisia ja ulkomaisia rock-/popkappaleita usealta eri esittäjältä.

Yhtye on sovitellut kappaleet omannäköisekseen, alkuperäisiä kuitenkin kunnioittaen.

Rummut: Jari Liukko. Basso: Kassu Koponen. Kitara: Markus Ruusuvuori. Kitara: Valtteri Niiranen. Laulu: Eero Alanko.